STAGE

Kijk jij liever naar bewegend beeld dan naar tekst? Heb jij een beter gevoel voor bewegingen dan een choreograaf? Wil jij animaties met een inhoudelijke boodschap maken en bezit jij een creatief brein dat voor elke uitdaging een oplossing kan vinden?
Dan heeft Brainstud een aanbod voor jou.

Aangeboden: stageplek als animator bij digitale contentfabriek.

Brainstud produceert lesmateriaal in de vorm van e-books. Dat zijn online - voor tablet geoptimaliseerde - longreads, waarin video, animatie, tekst, interactieve widgets en allerlei andere media gecombineerd worden tot één prachtig verhaal. Met als doel: effectieve kennisoverdracht. Zie ons als digitale content fabriek voor educatie.

Spreekt dit jou aan? Mooi. Brainstud heeft namelijk een stageplek voor een animator.


Wat we zoeken

Wij zijn op zoek naar een animatiestagiair met karakter. Iemand die iets wil leren en meters wil maken. Om bij ons een vliegende start te kunnen maken hebben we wel wat voorwaarden opgesteld.

Jouw skills

  • Adobe AfterEffects is voor jou als een gereedschapskist voor een klusser;
  • Je vindt het leuk om onderdeel van een geheel te zijn;
  • Met jouw magie kan je alles wat stil staat tot leven brengen;
  • Je werkt tot op het frame en de pixel nauwkeurig. Geen detail gaat aan je voorbij;
  • Je bent open en eerlijk;

Wat wij bieden

  • Een unieke en energieke werkplek;
  • Breinvoer, in de vorm van lunch en VrijMiBo’s;
  • Begeleiding door de beste mensen in het vak;

Werkzaamheden

Als animator zal je vooral in een team gaan samenwerken aan animaties. Dit kunnen bijvoorbeeld 2D- of whiteboard animaties zijn. We hebben de beste vakmensen in huis om je de werkwijze en technieken haarfijn uit te leggen. Omdat wij als studio alles zelf produceren, krijg je van alle stappen van het productieproces wat mee. Van concept tot audioproductie.

Aan het begin van je stage kan je ook aangeven wat je echt leuk vindt om te doen op animatiegebied. We vormen dit om tot een doel waar je mee bezig kan op de momenten dat het even rustig is. Dit wordt een parel voor in je portfolio!

Een greep uit onze 2D animaties


Rauwe werkomgeving

Ben je enthousiast? Mooi! Kom dan eens langs onze studio. We zitten op 2 minuten rennen van station Zwolle. Misschien zie je dan iemand met een ferme schreeuw een oliedrum naar binnen zeulen. Dit wordt een nieuwe tafelpoot.

Bij Brainstud accepteren we geen vier letters Zweeds. We willen waardig spul. Alles in ons kantoor is massief en grotendeels zelfgemaakt. Waarom? Omdat wij trots willen zijn op alles wat we doen. Echt alles. Soms lukt dat niet. En dat frustreert. Met mach tien gaat er dan een spijker door een Amerikaans eikenhouten blok. Kijk, zo wordt dat verwerkt.

Zo bouwen wij dus iedere dag aan ons bedrijf. Letterlijk. Inmiddels bezitten we een uit de kluiten gewassen nederzetting. De voormalige kantine van het postkantoor is omgebouwd tot een fabriek. Aangekleed met lampen die aan boomstammen hangen waar het hars nog vanaf druipt. En dat niet alleen: inmiddels hebben we een muur gesloopt en met een trap de derde verdieping bezet. Wij willen een campus.

Spreekt het bovenstaande bericht jou aan? Stuur dan een mail, pak de telefoon of kom ouderwets op de koffie.

Brainstud
Westerlaan 51
8011 CA  Zwolle

+31 (0) 38 20 220 99vacatures@brainstud.nl