VACATURE

Zie jij met het blote oog of iets één pixel afwijkt, zelfs op een retina scherm? Bestaat er volgens jou geen beter huwelijk dan tussen vorm en functionaliteit? En analyseer jij al het marketingmateriaal dat je tegenkomt, als een soort tweede natuur? Dan heeft Brainstud een aanbod voor jou.

Aangeboden: stageplek voor grafisch vormgever bij digitale contentfabriek

Brainstud produceert lesmateriaal in de vorm van e-books. Dat zijn online - voor tablet geoptimaliseerde - longreads, waarin video, tekst, interactieve widgets en allerlei andere media gecombineerd worden tot één prachtig verhaal. Met als doel: effectieve kennisoverdracht. Zie ons als digitale content fabriek voor educatie. Spreekt dit jou aan? Mooi. Brainstud heeft namelijk een stageplek voor een grafisch vormgever.

Jouw skills

  • De Adobe pakketten zijn voor jou als een zuurstoftank voor een duiker;
  • Je vindt het leuk om onderdeel van een geheel te zijn;
  • Je kunt woorden vertalen naar oogstrelend beeld;
  • Functionaliteit is voor jou minstens zo belangrijk als vormgeving;
  • Je werkt tot op de pixel nauwkeurig.

Wat wij bieden

  • een unieke en energieke werkplek;
  • breinvoer, in de vorm van lunch en VrijMiBo’s;
  • begeleiding van de beste vakmensen.

Rauwe werkomgeving

Ben je enthousiast? Mooi! Fiets dan eens langs onze studio. Misschien zie je dan iemand met een ferme schreeuw een oliedrum naar binnen zeulen. Dat wordt een nieuwe tafelpoot.

Bij Brainstud accepteren we geen vier letters Zweeds. We willen waardig spul. Alles in ons kantoor is massief en grotendeels zelfgemaakt. Waarom? Omdat wij trots willen zijn op alles wat we doen. Echt alles. Soms lukt dat niet. En dat frustreert. Met mach tien gaat er dan een spijker door een Amerikaans eikenhouten blok. Kijk, zo wordt dat verwerkt.

Zo bouwen wij dus iedere dag aan ons bedrijf. Letterlijk. Inmiddels bezitten we een uit de kluiten gewassen nederzetting. De voormalige kantine van het postkantoor is omgebouwd tot een fabriek. Aangekleed met lampen die aan boomstammen hangen waar het hars nog vanaf druipt. En dat niet alleen: inmiddels hebben we een muur gesloopt en met een trap de derde verdieping bezet. Wij willen een campus.

Spreekt het bovenstaande bericht jou aan? Stuur dan een mail, pak de telefoon of kom ouderwets op de koffie.

Brainstud B.V.
Westerlaan 51
8011 CA  Zwolle

+31 (0) 38 20 220 99vacatures@brainstud.nl